DK / UK

MY LOVE - HISTORIEN OM POUL OG MAI

- en film af Iben Haahr Andersen 

 

Poul er en af de sidste bundgarnfiskere i Danmark. For nogle år siden mistede han på tragisk vis alt, hvad han elskede. Men fra ruinerne af hans tidligere liv blomstrer et nyt, da Poul i en alder af 62 møder sit livs kærlighed. Han hedder Mai og kommer fra Thailand. MY LOVE er kærlighedshistorien om Poul og Mai – der minder os om, at det aldrig er for sent at ændre kurs i livet.

 

Da Poul og Mai møder hinanden ændres deres liv fuldstændig. Poul møder den kærlighed, han aldrig har oplevet, og Mai beslutter sig for at bosætte sig i Danmark, langt fra sine børn, der stadig bor hos hans søster i Thailand.

 

For seks år siden mødte instruktør Iben Haahr Andersen Poul og Mai. Hun har filmet dem siden de mødte hinanden og dermed fulgt udviklingen af deres forhold – fra vild nyforelskelse til hverdagens indtræden, og de udfordringer, der byder sig.

 

Med humor og finurlighed fortæller Iben Haahr Andersen en historie om at have modet til at være tro mod sig selv, og om kærligheden, der sprænger grænser på tværs af sprog og kultur. 

 

Genre: Dokumentar

Instruktør: Iben Haahr Andersen

Producer: Lise Saxtrup

 

PR: Torsten Hvas