DK / UK

HUNDEN IB

- Historier om lykkelige uheld

 

Spil, bøger og dukketeater

 

HUNDEN IB er underholdning for de mindste.

 

Han er en lille, hvid og nysgerrig hund med mod på livet. Klog og selvsikker som et børnehavebarn – og lige så modig. Han er en  oprigtig og omsorgsfuld lille fyr, der er god til at finde på. Han tager alt meget bogstaveligt, men bliver også opslugt af sin løbske fantasi.

 

Musen er Ib’s gode ven. Den er sig selv, men er også katalysator for Ib’s selvbevidsthed og karakter. Uden Mus, ville Ib være meget ensom, men det er han ikke altid klar over.

 

Herudover møder vi Rotterne, Katten, en abe, en gris og mange flere.

 

Ib og publikum støder på livets barske realiteter, når han skændes med sin bedste ven eller bliver drillet af de store. Og på trods af, at Ib hverken er modig eller stærk, men i sin egen forstand ret heldig, finder han ud af, at der er mange måder at gøre tingene på, og at når man finder sin egen, så er det måske også den bedste. Med Ibs umiddelbare tilgang til livet bliver historierne både varme, humoristiske og indsigtsfulde. 

 

HUNDEN IB vil interessere og underholde de yngste, men historierne, måden de er fortalt på og illustrationerne vil også udfordre børn i 6-års alderen. Jo ældre barnet er, jo bedre forståelse for de sproglige finurligheder og de ret komplekse situationer, vi møder IB i. 

 

IB er bøger udgivet af Gyldendal.

Spil produceret af Klassefilm og PortaPlay for MiniCosmos

Og dukketeater produceret af MiniCosmos

 

Animationsfilm om Ib er i udvikling.

 

Manuskript: Peter Nordahl 

Instruktør: Trine Laier

Design: Rasmus Bregnhøi 

Producere: Lise Saxtrup/Henrik Danstrup Holst

 

HUNDEN IB produceres med støtte fra DFI og MEDIA.